STN IEC 60951-5: 2000 (35 6589), Zariadenie na monitorovanie žiarenia v havarijných a pohavarijných podmienkach v jadrových elektrárňach Časť 5 Rádioaktivita vzduchu v jadrových elektrárňach s ľahkovodnými reaktormi - Štefánik, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje IEC 60951-5: 1994