STN IEC 60231A: 2000 (35 6601), Dodatok k IEC 60231: 1967. Všeobecné princípy prístrojového vybavenia jadrových reaktorov. - Štefánik, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje IEC 60231A: 1969