STN IEC 60231B: 2000 (35 6601), Všeobecné princípy prístrojového vybavenia jadrových reaktorov. Druhý dodatok: Princípy prístrojového vybavenia ľahkovodných varných výkonových reaktorov. - Štefánik, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje IEC 60231B: 1967