STN IEC 60231D: 2000 (35 6601), Všeobecné princípy prístrojového vybavenia jadrových reaktorov. Štvrtý dodatok: Princípy prístrojového vybavenia tlakovodných reaktorov. - Štefánik, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje IEC 60231D: 1975