STN EN 581-3: 2018 (91 1601), Vonkajší nábytok. Sedací a stolový nábytok na kempingové a domáce použitie a použitie v nebytových budovách Časť 3 Mechanicko-bezpečnostné požiadavky na stoly - Langová, Nadežda (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 581-3: 2017