STN EN 527-2: 2018 (91 0850), Kancelársky nábytok. Pracovné stoly Časť 2 Bezpečnostné pevnostné požiadavky a požiadavky na trvanlivosť - Joščák, Pavol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 527-2: 2016