STN IEC 61306: 2003 (35 6603), Jadrová prístrojová technika. Mikroprocesorové zariadenia na meranie jadrového žiarenia. - Bukovjan, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu IEC 61306: 1994