STN IEC 61452: 2003 (35 6604), Prístroje jadrovej techniky. Meranie emisnej početnosti žiarenia gama rádionuklidov. Kalibrácia a použitie spektrometrov s germániovým detektorom. - Švec, Anton (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu normy IEC 61452: 1995