STN IEC 60710: 2003 (35 6607), Zariadenia na ochranu pred žiarením, na meranie a monitorovanie atmosférického trícia. - Compel, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto národná norma je identická s IEC 60710: 1981