STN IEC 61017-1: 2000 (35 6607), Prenosné, prepravné alebo pevne umiestnené prístroje na meranie žiarenia X alebo gama na monitorovanie životného prostredia Časť 1 Merače príkonu - Štefánik, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje IEC 61017-1: 1991