STN IEC 61017-2: 2000 (35 6607), Prístroje na radiačnú ochranu. Prenosné, prepravné alebo pevne umiestnené prístroje na meranie žiarenia X alebo gamma na monitorovanie životného prostredia Časť 2 Integrované zariadenia - Štefánik, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje IEC 61017-2: 1994