STN IEC 61018: 2002 (35 6608), Prenosné prístroje pre široký rozsah dávky a dávkového príkonu žiarenia beta a fotónov na radiačnú ochranu za mimoriadnych okolností. - Bukovjan, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje IEC 61018: 1991