STN IEC 61225: 2000 (35 6620), Jadrové elektrárne. Systémy kontroly a riadenia dôležité pre bezpečnosť. Požiadavky na elektrické napájanie. - Štefánik, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje IEC 61225: 1993