STN EN 61252: 1998 (35 6875), Elektroakustika. Špecifikácie požiadaviek na osobné zvukové expozimetre. - Pobjecký, Ivan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 61252: 1995