STN EN 61252/A1: 2003 (35 6875), Elektroakustika. Špecifikácie požiadaviek na osobné zvukové expozimetre. Zmena A1. - Barta, Ervín (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto zmena A1 STN EN 61252: 1998 je slovenskou verziou EN 61252: 1995/A1: 2001