STN EN 25580: 2002 (35 6887), Nedeštruktívne skúšanie. Priemyselné rádiografické megatoskopy. Minimálne požiadavky. - Sekerešová, Drahomíra; Dvořák, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 25580: 1992 v českom jazyku