STN EN 50089 + A1: 2002 (35 7175), Priečky z liatych živíc vysokonapäťových kovových uzavretých rozvádzačov izolovaným plynom. - Uličný, Ján; Hála, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 50089: 1992 vrátane zmeny A1: 1994 v českom jazyku