STN EN 50064 + A1: 2002 (35 7177), Kryty z tvárneného hliníka a zliatin hliníka na odliatky vysokonapäťových rozvádzačov izolovaných plynom. - Uličný, Ján; Hála, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 50064: 1989 vrátane zmeny A1: 1993 v českom jazyku