STN EN 50068 + A1: 2002 (35 7178), Kryty z ocele vysokonapäťových rozvádzačov izolovaných plynom. - Uličný, Ján; Hála, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 50068: 1991 vrátane zmeny A1: 1993 v českom jazyku