STN EN 50187: 2002 (35 7183), Plynom izolované oddelenia rozvádzačov na striedavý prúd pre menovité napätia nad 1 kV do 52 kV vrátane. - Uličný, Ján; Hála, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 50187: 1996 v českom jazyku