STN IEC 60115-5: 1993 (35 8191), Neproměnné rezistory pro použití v elektronických zařízeních Časť 5 Dílčí norma. Neproměnné přesné rezistory - Šmahel, Arnošt (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje IEC 115-5/QC 400300: 1982