STN IEC 60115-5-1: 1993 (35 8191), Neproměnné rezistory pro použití v elektronických zařízeních Časť 5-1 Vzorová předmětová specifikace: Neproměnné přesné rezistory. Úroveň vyhodnocení: E - Šmahel, Arnošt (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje IEC 115-5-1/QC 400301: 1983