STN EN 60931-1: 2002 (35 8203), Paralelné výkonové kondenzátory nesamoregeneračného typu pre striedavé siete s menovitým napätím do 1 kV vrátane Časť 1 Všeobecne. Zhotovenie, skúšanie a dimenzovanie. Bezpečnostné požiadavky. Pokyny na montáž a prevádzku - Guldan, Arnošt (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 60931-1: 1996