STN EN 60931-1/A1: 2004 (35 8203), Paralelné výkonové kondenzátory nesamoregeneračného typu pre striedavé siete s menovitým napätím do 1 kV vrátane Časť 1 Všeobecne. Zhotovenie, skúšanie a dimenzovanie. Bezpečnostné požiadavky. Pokyny na montáž a prevádzku. Zmena A1 - Onderko, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto zmena A1 STN EN 60931-1: 2002 je slovenskou verziou EN 60931-1: 1996/A1: 2003