STN EN 60931-2: 2002 (35 8203), Paralelné výkonové kondenzátory nesamoregeneračného typu pre striedavé siete s menovitým napätím do 1 kV vrátane Časť 2 Skúška trvanlivosti a deštrukčná skúška - Guldan, Arnošt (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma je identická s EN 60931-2: 1996