STN EN 60931-3: 2002 (35 8203), Paralelné výkonové kondenzátory nesamoregeneračného typu pre striedavé siete menovitým napätím do 1 kV vrátane Časť 3 Vnútorné poistky - Kinder, Rudolf, 1940- (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 60931-3: 1996