STN IEC 60326-3: 1994 (35 9010), Dosky s plošnými spojmi. Návrh a použitie dosiek s plošnými spojmi. - Strelinger, Juraj (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1994)
Táto norma obsahuje IEC 326-3: 1991