STN EN 60984/A1: 2003 (35 9715), Rukávy z izolačného materiálu na práce pod napätím. Zmena A1. - Chovanová, Katarína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto zmena A1 STN EN 60984: 2002 je slovenskou verziou EN 60984: 1992/A1: 2002