STN EN 61229: 2004 (35 9720), Tuhé ochranné kryty na práce pod napätím v elektrických inštaláciách na striedavé napätie. - Csáji, Pavol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 61229: 1995