STN EN 61229/A2: 2004 (35 9720), Tuhé ochranné kryty na práce pod napätím v elektrických inštaláciách na striedavé napätie. Zmena A2. - Chovan, Igor (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto zmena A2 STN EN 61229: 2004 je slovenskou verziou EN 61229: 1995/A2: 2002