STN EN 50286: 2002 (35 9725), Elektroizolačné ochranné odevy pre práce na inštaláciách nízkeho napätia. - Bácskai, Juraj; Roškota, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 50286: 2000 v českej verzii