STN EN 50321: 2003 (35 9725), Elektroizolačná obuv na prácu v inštaláciách nízkeho napätia. - Chovanová, Katarína; Bárta, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 50321: 1999