STN EN 60064/A2: 2004 (36 0130), Žiarovky s volfrámovým vláknom na všeobecné osvetlenie v domácnosti a na podobné použitie. Požiadavky na vyhotovenie. Zmena A2. - Polák, Tibor (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto zmena A2 STN EN 60064: 2002 je slovenskou verziou EN 60064: 1995/A2: 2003