STN EN 60432-1: 2001 (36 0131), Žiarovky. Požiadavky na bezpečnosť Časť 1 Žiarovky na všeobecné osvetlenie domácností a podobné použitie - Skalová, Oľga; Machatá, Jitka (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60432-1: 2000 v českej verzii