STN EN 60682/A2: 2001 (36 0161), Normalizovaná metóda merania teploty na stiskoch kremenných halogénových žiaroviek. Zmena A2. - Skalová, Oľga (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto zmena A2 STN EN 60682: 2001 je identická s EN 60682: 1993/A2: 1997