STN EN 60809/A2: 2003 (36 0180), Žiarovky pre cestné vozidlá. Požiadavky na rozmery, elektrické a svetelné vlastnosti. Zmena A2. - Polák, Tibor (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto zmena EN 60809: 1996/A2: 2002 v anglickej verzii má postavenie slovenskej technickej normy