STN EN 60809/A3: 2005 (36 0180), Svetelné zdroje do cestných vozidiel. Rozmery, elektrické a svetelné požiadavky. Zmena A3. - Polák, Tibor (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2005)
Táto zmena EN 60809: 1996/A3: 2004 v anglickej verzii má postavenie slovenskej technickej normy