STN EN 61549/A1: 2005 (36 0199), Rozličné svetelné zdroje. Zmena A1. - Čermáková, Dagmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2005)
Táto zmena A1 STN EN 61549: 2004 je slovenskou verziou EN 61549: 2003/A1: 2005