STN EN 60969: 2001 (36 0291), Svetelné zdroje s integrovanými predradníkmi určené na všeobecné osvetlenie. Prevádzkové požiadavky. - Staník, Anton (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60969: 1993