STN EN 60969/A1: 2001 (36 0291), Svetelné zdroje s integrovanými predradníkmi určené na všeobecné osvetlenie. Prevádzkové požiadavky. Zmena A1. - Staník, Anton (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto zmena A1 STN EN 60969: 2001 je identická so zmenou EN 60969: 1993/A1: 1993 vrátane jej opravy z júna 1993