STN EN 60969/A2: 2001 (36 0291), Svetelné zdroje s integrovanými predradníkmi určené na všeobecné osvetlenie. Prevádzkové požiadavky. Zmena A2. - Polák, Tibor (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto zmena A2 STN EN 60969: 2001 je identická so zmenou EN 60969: 1993/A2: 2000