STN EN 50285: 2001 (36 0510), Energetická účinnosť elektrických svetelných zdrojov pre domácnosť. Metódy merania. - Skalová, Oľga; Machatá, Jitka (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 50285: 1999 v českej verzii