STN EN 61347-2-1: 2002 (36 0511), Ovládacie zariadenia svetelných zdrojov Časť 2-1 Osobitné požiadavky na zapaľovacie zariadenia (iné než tlejivkové štartéry) - Polák, Tibor (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 61347-2-1: 2001