STN EN 61347-2-8: 2002 (36 0511), Ovládacie zariadenia svetelných zdrojov Časť 2-8 Osobitné požiadavky na predradníky žiariviek - Polák, Tibor (Slovenský ústav pre technickú normalizáciu, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 61347-2-8: 2001