STN EN 61347-2-10: 2002 (36 0511), Ovládacie zariadenia svetelných zdrojov Časť 2-10 Osobitné požiadavky na elektronické striedače a meniče na vysokofrekvenčnú prevádzku trubicových výbojok so studeným štartom (neónových trubíc) - Polák, Tibor (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 61347-2-10: 2001