STN EN 61347-2-11: 2002 (36 0511), Ovládacie zariadenia svetelných zdrojov Časť 2-11 Osobitné požiadavky na rozličné elektronické obvody používané so svietidlami - Polák, Tibor (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 61347-2-11: 2001 a opravou z januára 2002