STN EN 61049: 1997 (36 0526), Kondenzátory do obvodov trubicových žiariviek a iných výbojok. Prevádzkové požiadavky. - Polák, Tibor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN 61049: 1993