STN EN 60598-2-1: 2001 (36 0600), Svietidlá Časť 2 Osobirné požiadavky. Oddiel 1: Stacionárne svietidlá na všeobecné použitie - Staník, Anton; Rýmus, Josef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60598-2-1: 1989 v českej verzii