STN EN 60598-2-3: 2004 (36 0600), Svietidlá Časť 2-3 Osobitné požiadavky. Svietidlá na osvetlenie ciest a ulíc - Polák, Tibor (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60598-2-3: 2003