STN EN 60598-2-5: 2000 (36 0600), Svietidlá Časť 2-5 Osobitné požiadavky. Širokouhlé svetlomety - Polák, Tibor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 60598-2-5: 1998 s opravou z decembra 1998